olosuhde-edut

Lahden kaupungin tilat

Kultatason akatemiaurheilijat voivat käydä Lahden kaupungin uimahalleissa salilla ja/tai uimassa (sekä kesällä maauimalassa) ja Suurhallissa omatoimisissa treeneissä alennetuilla hinnoilla.

Lahden kaupungin uimahalleihin kultatasolaiset voivat ostaa sarjakortin alennetulla hinnalla:

  • 10 kerran kortti 22€ (+ uimahallin korttipantti 3€), kortti sisältää uinnin ja kuntosalin (normaali hinta 40 €/65 €)

 

Lahden Urheilu- ja messukeskuksen urheiluhallit käsittävät Suurhallin ja Salpausselkähallin liikuntatilat. Hallien käyttöön omatoimiseen treeniin tarvitaan Suurhallikortti. Kortin haltija voi harjoitella Suurhallin eri liikuntatiloissa (pois lukien golf- ja pöytätennistilat) ja Stadionin pääkatsomon juoksusuoralla, kun tilassa ei ole varattuja vuoroja eikä tapahtumia. Kortteja on kahta eri vaihtoehtoa ja kultatason urheilijat saavat alennusta normaalihintaan:

  • vuosikortti, joka on voimassa vuoden ostopäivästä eteenpäin 50,50€ (norm 120€)
  • 3kk kortti 13,60€ (norm 35€)

 

Lahden kaupungin liikuntapaikoista kannattaa käydä lukemassa lisää kaupungin nettisivuilta. Sieltä löytyy tietoa esimerkiksi uimahalleista ja maksutta käytössä olevista kuntosaleista ja lenkkipoluista.

Treenaaminen Pajulahdessa tai Vierumäellä

Kultatason akatemiaurheilijat saavat Pajulahden ja Vierumäen urheiluopistojen olosuhteiden käytöstä -50% alennuksen, platinatasolaiset saavat käyttää ko olosuhteita maksutta. Etu koskee yksilöharjoittelua, jäähallien tai Vierumäen padel-kenttien käyttö ei sisälly etuuteen. Jäsenkortti tulee esittää asioinnin yhteydessä. Molemmilla opistoilla on varsin laadukkaat ja kattavat olosuhteet monipuoliseen harjoitteluun.

Pajulahden palautumis- ja harjoittelukeskus

Kultatason urheilijat saavat Pajulahden Palautumiskeskuksen puitteet käyttöönsä 50 % alennuksella. Platinatasolaiset voivat käyttää näitä maksutta, mikäli jakavat somessa tietoa vierailustaan. Palautumiskeskus sisältää yksityiskäyttöön varattavan Palautumishuoneen (Neurosonic-divaani, TheraBody-kompressiolahkeet, lihashuoltovasara), sekä kylmä- ja kuuma-altaat ja infrapunasaunan. Palautumiskeskuksella sijaitsevat myös AlterG Anti Gravity -painokevennetty juoksumatto ja GameReady kylmä-kompressiolaite. Palautumiskeskuksen yhteydessä on lisäksi uusi, monipuolinen kuntosali.

  • Palautumishuoneen kertakäynti sisältää 60min yksityiskäytön Palautumishuoneeseen, missä on Neurosonic-divaani, TheraBody-kompressiolahkeet, ja lihashuoltovasara.
  • Palautumiskeskuksen kertakäynti tai kk-kortti sisältää Palautumishuoneen yksityiskäytön lisäksi kylmä-kuuma-altaat ja saunan, jossa infrapunatoiminto.
  • Kuntosalin kertakäynti tai kk-kortit sisältävät myös kylmä-kuuma-altaat ja saunan.
  • Yllä olevat varataan ja maksetaan Pajulahden respaan, 044 7755 313.

  • AlterG-juoksumaton ensikäynti (30min) sisältää laiteohjauksen ja varataan ensisijaisesti nettiajanvarauksella täältä. Jatkokäynneillä harjoittelu voi tapahtua omatoimisesti varaten käynnit vastaanotosta, 044 7755 313. Huom. laiteohjaus ei sisällä ammattilaisen tutkimista tai kuntoutussuunnitelmaa. Oma fyssari on mahdollista ottaa mukaan AlterG:lle. Tarvittaessa/lisäkysymyksissä ota yhteys fysioterapeutti Pinja Ekströmiin (myös, jos nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivia ensikäyntiaikoja).
  • Kuntoutuksen tueksi on saatavilla myös GameReady kylmä-kompressiolaite (esim. leikkauksen jälkeinen kuntoutus).
  • Yhteystiedot: pinja.ekstrom@pajulahti.com, 044 7755 691.

 

Palautumis- ja harjoittelukeskuksen tiloihin tarvitset kulkukortin, joka ostetaan ja käydään hakemassa Pajulahden vastaanotosta. Akatemiajäsenyys täytyy todistaa voimassa olevalla urheilijakortilla.

Lisätietoja ja hinnastot (normaalihinnat) löydät palautumis- ja harjoittelukeskuksen nettisivuilta.

Lahti

MOVEO Lahti on LAB-ammattikorkeakoulun liikuntapalvelukonsepti. Kaikki Moveon palvelut löytyvät täältä: MOVEO Lahti.  MOVEO-jäsenyyden ja siihen liittyvät palvelut oppilaitos tarjoaa maksutta LUT- tai LAB korkeakoulussa opiskeleville kultatason akatemiaurheilijoille.

Muiden akatemiaurheilijoiden osalta Moveon palvelut tarjotaan opiskelijahinnalla, eli 30€/lukukausi (6kk). Akatemiaurheilija vastaa itse kustannuksesta. MOVEO-jäsenyyden pääset ostamaan LUT Shopista. Ruksi ostovaiheessa kohtaan “Ei opiskeleva Päijät-Hämeen urheiluakatemian jäsen”. Oston jälkeen saat avaintägin Niemenkatu 73:n aulapalvelusta (auki arkisin 8-16) näyttämällä tilausvahvistuksen ja puhelimesta akatemiakortin.

Moveon palveluihin kuuluvat liikuntapalvelut, sekä Niemen kampuksen kuntosalin käyttö (Niemenkatu 73) ja ryhmäliikuntatunnit. Ryhmäliikuntatuntien kalenterin löydät täältä (toimipaikka MOVEO Lahti, tyyppi Ryhmäliikunta). Tunneille ilmoittaudutaan avoinna24 järjestelmää käyttäen. Kampuksen ollessa kiinni, on kulku ovesta B2. Kuntosali on avaintagilla avoinna päivittäin klo 5-23. Moveo Lahdesta lisäinfoa löytyy myös Facebookista.

Yhteyshenkilö: Tiia Tjukanov: tiia.tjukanov@lut.fi, p.+358 505998880