Valmennus

Päijät-Hämeen Urheiluakatemia tekee yhteistyötä valmennusasioissa alueen urheiluseurojen ja urheilupainotteisten oppilaitosten kanssa. Kaikkein tiiviimmin valmennuksen kehitystyötä tehdään valittujen painopistelajien kanssa.

Oppilaitosten ja seurojen kanssa yhdessä suunnitellaan ja toteutetaan koulupäivien aikana tapahtuvaa harjoittelua. Lajivalmennusta järjestetään tietyissä lajeissa ja lisäksi järjestetään yleisvalmennusta erilaisten fyysisten ominaisuuksien ympärillä. Lisäksi suunnitellaan ja toteutetaan valmennusta tukevaa, urheilijana kasvamiseen liittyvää toimintaa. Lisää tietoa valmennusasioista: johanna.ylinen@phura.fi / 044 763 8444.

Painopistelajit ovat ovat alueellisesti merkittäviä lajeja, ja toisaalta näiden lajien lajiliitot ovat panostaneet valmentautumisprosesseihin alueella ja linjanneet Lahden alueen heidän yhdeksi painopistepaikkakunnakseen. PHURA:n tehtävänä on erityisesti näissä lajeissa yhdessä lajin / seuran kanssa kehittää valmennusta ja valmennusprosesseja. PHURA:n painopistelajit ovat:

  • jääkiekko
  • koripallo
  • yleisurheilu
  • jalkapallo
  • mäkihyppy

 

valmentajayhteisötoiminta

 

PHURA:n tehtäväkenttään kuuluu alueellisen valmentajayhteisötoiminnan pyörittäminen yli lajirajojen. Valmentajayhteisötoiminnan tavoitteena on Päijät-Hämeen alueen urheiluvalmennuksen kehittyminen monisävyisesti ja valmentajaverkostoiden laajeneminen eri lajien väliseksi yhteistyöksi. Toimintaa järjestetään erilaisten teemojen ympärillä ja hieman varioiduille kohderyhmille.

Ota yhteyttä johanna.ylinen@phura.fi / 044 763 8444, mikäli haluat tulla mukaan valmentajayhteisötoimintaan.