ravitsemusvalmennus

Ravitsemusvalmennuksen tarkoituksena on auttaa urheilijaa ymmärtämään ja toteuttamaan oman lajin vaatimuksia tukevaa ruokavaliota. Kaiken keskiössä on oma arki ja siihen sopivien ravitsemusratkaisujen löytäminen.

Vastaanottokäynneillä voidaan tarkistella laajemmin urheilijan kokonaisruokavalion laatua, riittävää energian- ja ravintoaineiden saantia tai täsmennetysti esimerkiksi kehonkoostumukseen, palautumiseen tai suorituskykyyn liittyviä ravitsemuskysymyksiä. Ravitsemusasiantuntija voi auttaa myös esimerkiksi kisa- tai leiripäivien ateriarytmin suunnittelussa. Vastaanotolle voi tulla myös keskustelemaan arkiruokailuun liittyvistä haasteista ja hakemaan vastauksia kysymyksiin, kuten mikä on urheilijalle hyvä välipala tai mitä tulisi syödä harjoitusten jälkeen.

Ravitsemusvalmennuksen asiantuntijana toimii urheiluravitsemusasiantuntija, ETM, Mari Lahti.

Urheiluakatemia maksaa urheilijan ensimmäisen käynnin kokonaan ja seuraavista käyntikerroista urheilijan omavastuuksi jää 20€. Käyntikerran pituus on 45-60 min ja tapaamisia voidaan järjestää kasvotusten (tapaamispaikka sovitaan erikseen) tai videoyhteyden välityksellä. Ensimmäisen tapaamisajan voi varata sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ole yhteydessä suoraan Mariin sähköpostitse tai puhelimitse (powerfuelnutrition@gmail.com / 040 7554475).

Mikäli urheilija joutuu perumaan sovitun tapaamisen, se tulee tehdä viimeistään 2 vrk ennen sovittua tapaamista. Mikäli urheilija peruu sovitun tapaamisen viimeistään 2 vrk ennen tapaamista, se voidaan perua ilman kuluja. Mikäli peruminen tapahtuu alle 2 vrk ennen sovittua tapaamista, tulee urheilijan maksaa omavastuuosuus 20€. Kokonaan peruuttamattomista kerroista / unohduksista urheilijan tulee maksaa itse vastaanottokäynnin täysi hinta, eli (75€ + alv 24 %).

Marin laatimiin, urheilijoille soveltuviin resepteihin ja ruokavinkkeihin voi tutustua nettisivulla safkattikissa.com.
Facebookista löytyy avoin keskusteluryhmä kaikille urheiluravitsemuksesta kiinnostuneille. Kannattaa ottaa myös @powerfuelnutrition Instagram- tili seurantaan.